Kurs-kurs 12-13/10

Hej alla medlemmar i Uppsala-distriktet.

Det är kurs-kurs på gång och i år har vi den stora äran att vara värdar här i Drabantenhuset i Uppsala. Vill du som medlem gå kursen, in och anmäl via länken nedan.

När: den 12-13:e oktober 2019
Var: Drabanten i Uppsala
Hur: Vi börjar klockan 10 på lördagen och avslutar efter en lättare lunch på söndagen. Under lördagen kommer du att få välja ett av tre spår;
alkohol- och drogpolitik – Per Leimar (politisk sekreterare i alkoholfrågor på förbundet) kommer att föreläsa, sedan blir det en intressant eftermiddag med lokal alkoholpolitik och diskussioner.
medlemsutbildning – vad det innebär att vara medlem i IOGT-NTO, vad vi står för, hur man kan  engagera sig, vilka aktiviteter man kan vara med och ordna m.m.
kreativt skapande – vi skapar tillsammans i olika material, fokus är på att ha trevligt, småprata samt att vara kreativ. Vilket av dessa spår du vill gå väljer du när du anmäler dig.
På kvällen blir det middag och gemensamma trevligheter.

Söndagen kommer att bestå av 45-minuters pass som till exempel dans, värvning, blanda alkoholfria drinkar, sociala medier och ekonomi för föreningar. Dessa pass väljs på plats. Om du vill ha en lättare lunch innan du åker hemåt på söndagen så anger du det i din anmälan.

Kursavgift: 600 kronor – då ingår boende, resa (med billigaste färdmedel) samt mat. Uppsala-distriktet sponsrar med halva avgiften, vilket innebär att du som medlem bara betalar 300 kronor.

Anmälan: sker genom denna länk senast 4/10.
Välkomna önskar verksamhetsutvecklarna i Team Öst!

Av: , 2019-09-09

Kommentarsfältet är stängt.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00